Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

AF CS4 on MAC darkens image on render.

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
julius



Joined: 22 Feb 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon Feb 22, 2010 10:27 pm    Post subject: AF CS4 on MAC darkens image on render. Reply with quote

Hey all,

I'm getting a weird issue, my final renders out of after effects are substantially darker then the original. In after effects I can see the degrainer working its magic and it looks great, but when I render out the videos are darker. I'm losing a lot of definition in the video its quite frustrating because the loss of quality doesn't show up until after I render.

Any ideas on what is causing this dramatic change in brightness?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Tue Feb 23, 2010 12:14 am    Post subject: Reply with quote

It may be an encoding issue. Please try to isolate the problem by eliminating the elements (like unnecessary filters or effects) of the workflow that do not affect the outcome (darkening, losing resolution). Please try to vary the elements that cannot be eliminated (like change from one codec to another, or change one input clip type to another). If you can reliably reproduce the issue in a very simple test project with a small test clip please send such a test project to support [at] neatvideo.com, we will run it on our test computers. Please also specify all the hardware/software parameters using the bug report form.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
stefanavalos



Joined: 19 May 2010
Posts: 1

PostPosted: Wed May 19, 2010 11:28 pm    Post subject: Reply with quote

I am noticing the exact same issue with FCP7: The picture looks fine when previewing but when rendering, it comes out dark. I have tried uncompressed, dv compressed and pro res. This is with standard def footage that was DVNTSC as well as prores edited.

there are no other filters applied. all setttings are default.
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Thu May 20, 2010 5:21 am    Post subject: Reply with quote

Could you send a small test project allowing to reproduce the issue to support [at] neatvideo.com please? We would render the project on our test machine, reproduce the problem and find out the causes.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group