Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[RENDER ISSUE] After Effects doesn't render with Neat

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
swilm.com



Joined: 01 Apr 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 4:58 pm    Post subject: [RENDER ISSUE] After Effects doesn't render with Neat Reply with quote

I'm using After Effects with Neat Video and this past week it seems that when I render, neat doesn't always work.

These are my steps... I import a plate(green screen) then apply Neat. I go into options and do an auto profile, then go into Noise Filter settings and Preview. If everything looks good a press apply. I then render the sequence out as an *.iff

Is the iff format not stable?

Neat Video Version 2.1 Pro w/ AE CS3 Pro v8.0.0.298


Thanks
Shane
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

It may be an issue of iff support in AE itself.

Is that green screen completely flat? Is there any noise for Auto Profile to analyze?

Anyway, the easiest way to find out what is causing the problem is to directly reproduce it on our computers. Could you send me a small sample project that shows the effect?

Please also make sure you use the latest version of NV (v2.2).

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
swilm.com



Joined: 01 Apr 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

I'll try importing a different image sequence file type, but I can't send you any of our work.

The green screen is perfectly flat and there is lots of noise to analyze.

I've found that I can copy the effects layer from a working scene and paste it onto a different sequence and it works.

Also, how do I get v2.2?



Thanks
shane
Back to top
View user's profile Send private message
swilm.com



Joined: 01 Apr 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

got v2.2 now
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Probably there was a problem with profile. Anyway, please try to run it with v2.2 to see how it goes.

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group