Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Judder in video exported from Neat Video 4

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marty



Joined: 03 Dec 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Jul 10, 2017 10:41 pm    Post subject: Judder in video exported from Neat Video 4 Reply with quote

Just started using Neat Video 4 with Premier CS5.5. I upgraded from 3.3. The clips I use are 1920x1080i clips at 25fps using the Canopus HQ codec. The Premier project settings and sequence as set to match.

When I add a clip to the sequence, I do nothing else with it except add the Neat Video 4 filter and perform an Auto Profile. I then add a bit of sharpening. The resulting clip looks like it has the wrong interface field order: As if I'm trying to play back an upper field first clip with playback setting set to lower. But the clips are all upper field first from start to finish of the process.

Finally, the issue does not occur in Neat 3.3. If I delete the Neat version 4 filter from my clip and add a Neat Filter from 3.3 to the same clip and perform the same steps I did with version 4, the video output is perfectly smooth. So I don't think it is an issue with my clips or my settings in Premier. It seems to be an issue with Neat Video version 4 that I did not have in 3.3.

You can see the video here:
http://www.dreamscapes.ie/Download/Test_Neat_Video_4.mpg

You can see settings used to export here:
http://www.dreamscapes.ie/Download/Neat_Video_Export_Settings.jpg

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Tue Jul 11, 2017 10:14 am    Post subject: Reply with quote

Perhaps the actual field order of the clips is different than what the metadata of the clip says or Premiere incorrectly interprets that metadata?

Could you please prepare a small test case (a fresh new test project with one short clip and one effect -- Neat Video) allowing to reproduce this problem and send it to support [at] neatvideo.com for direct tests and analysis?

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group