Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

"No plug-in folders found" - Instal issues for Pre

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
paintedwolf



Joined: 30 Jun 2016
Posts: 2

PostPosted: Thu Jun 30, 2016 12:00 pm    Post subject: "No plug-in folders found" - Instal issues for Pre Reply with quote

Using the install package, it comes back with this message:

[Re-Scan] No plug-in folders found

Called up Premiere Pro support and they said there should be a "Common" folder in:

/library/application support/adobe/Common

There was no folder called common. He then suggested I delete the entire creative suite and start again. I then flagged that this would be a lengthy process and would it lose all my presets and setups - the answer was yes. Funny enough that wasn't given as a warning with suggestion.

I was then suggested to manually build the folder structure:

Common/plug-ins/7.0/media core

I then pressed Re-Scan button on your installer but still no joy.
Adobe rep then told me to call you.

Can you help please?

Thanks,

Nick.

Adobe Premiere Pro CC (2015.3)
Apple iMac OSX 10.10.5
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Jun 30, 2016 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

It should be:
/Library/Application Support/Adobe/Common/Plug-ins/7.0/MediaCore

(not "media core").

Hope this helps,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
paintedwolf



Joined: 30 Jun 2016
Posts: 2

PostPosted: Mon Jul 04, 2016 10:39 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Vlad - that sorted it - can't understand for the life of me why Adobe couldn't have helped me...you seem to know their software better than they do!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group