Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CPU usage drops after several frames of Rendering

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mirospain



Joined: 19 May 2015
Posts: 5

PostPosted: Thu Mar 31, 2016 12:43 pm    Post subject: CPU usage drops after several frames of Rendering Reply with quote

Hey there,
i been using neat video and AE CC 2014 on a 2009 MacPro with osx 10.11.4.
I am denoising RED footage. but after several frames of rendering with all (16) cores, the usage drops to 2-3 cores (basically ALL virtual cores are at 0).
Can you help me getting the initial speed back?

Thanks in advance!
Till
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Mar 31, 2016 11:00 pm    Post subject: Reply with quote

Does that happen if you use any other kind of footage, not encoded using RED codecs?

Thank you in advance,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group