Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nuke 4.1 OFX DaVinci does not reset settings

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Wed Dec 09, 2015 9:50 am    Post subject: Nuke 4.1 OFX DaVinci does not reset settings Reply with quote

Hello. When I apply NV in DaVinci for the first time, no profile or setting is generated (normal). But when I re-apply NV on another clip in my timeline, the filter does not reset the profile I used before on another clip. I have to reset it manually.

Bug?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Wed Dec 09, 2015 1:03 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, we could reproduce this as well. This seems to be a new problem of Resolve 12.1. As far as I know, Resolve 12.0 did not show it. We will see what we can do from our side.

Thank you for reporting.

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
steveoc



Joined: 07 Apr 2015
Posts: 5

PostPosted: Tue Dec 29, 2015 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

I think I'm having this issue as well.

I was using Davinci Resolve 12.2 and Neat Video 4.1 on a small project. I was appying the effect to most of the clips. I noticed when I went back to tweek some of the reduction settings that every time I applyed the settings for one clip those exact settings would get applied to every clip.

I downgraded to resolve 12.1 and still had the same issue.
I downgraded Neat Video to I think 4.09 and it worked as expected I could apply unique settings for every clip I tryed it on. Although I couldn't apply any profiles I had created in 4.1.

Thanks,
Steve
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Tue Dec 29, 2015 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

Please update to Neat Video 4.1.1 and check if the problem is still present.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Mon Jan 04, 2016 11:24 am    Post subject: Reply with quote

NVTeam wrote:
Please update to Neat Video 4.1.1 and check if the problem is still present.

Thank you,
Vlad


SOLVED, Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group