Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

AMD R9 285 Not Detected in Neat Video, but Premiere detects

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
estarkey7



Joined: 13 Oct 2016
Posts: 3

PostPosted: Thu Oct 13, 2016 1:59 am    Post subject: AMD R9 285 Not Detected in Neat Video, but Premiere detects Reply with quote

I have just purchased Neat Video and have the latest version. Going into Neat Video preferences, I see that GPU processing is not available. The troubleshooting section says install the latest OpenCL drivers for your card. Running Windows 10 latest version.

I have OpenCL™ Version 6.14.10.14008 and Adobe Premiere CC 2015.3 has no problem enabling Mercury GPU Acceleration in my video project. What am I doing wrong? My video driver is version 16.9.2.





Back to top
View user's profile Send private message
emmrecs



Joined: 16 Jan 2010
Posts: 13

PostPosted: Sat Oct 15, 2016 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Are you sure you're running the latest version of OpenCL?

I have a Radeon R7 360 card and it is running version 21.19.151.3 of OpenCL. The OpenGL version is identical to yours.

Similarly, your version of the "AMD Mantle API" is 98310, mine is 102400. And your Driver Packaging Version begins 16.40.2311, mine begins 16.40.2715.

HTH.

Jeff
Back to top
View user's profile Send private message
Zach



Joined: 01 Jun 2013
Posts: 38

PostPosted: Tue Oct 25, 2016 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

I just downloaded an official update its been bugging me about for a while

Driver Packaging Version
16.40.2311-160916a-307329C

OpenCL™ Version
6.14.10.14008

Neatvideo still doesn't see my GPU either.

Where did you get your drivers?

I'm on Windows 10 / HD 7950
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Tue Oct 25, 2016 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

If you experience the same problem, please contact support (support [at] neatvideo.com) for assistance. They may be able to help.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group