Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problems with Frames

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jcrohio



Joined: 11 Mar 2016
Posts: 2

PostPosted: Fri Mar 11, 2016 8:48 pm    Post subject: Problems with Frames Reply with quote

Have been using Neat for a month now with absolutely no problems. All of a sudden today I have the following issue: when I select a clip to use and an appropriate frame, the frame shows up just fine but all the adjacent frames are from other clips on the timeline. It seems to be random as far as what clip.

My system is a Intel i5-2300 @ 2.8Ghz, 8 gig ram, 64bit windows 10, AMF Radeon HD 6570.

I am using Adobe Premiere Elements 14. The clips are AVI files 720x480 at 29 frames/sec

I have actually cleaned up a couple of clips and it looks OK. But would obviously like to fix this.

Thanks
Jack


UPDATE:
Did a reinstall this morning and that seems to have taken care of it. (Should have done that in the first place.)
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Sat Mar 12, 2016 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Or perhaps Premiere Elements' caching worked differently when you updated the plug-in. There is a known bug in Premiere Pro/Elements that affects the way Premiere serves frames to plug-ins when they ask for those adjacent frames. Neat Video tries to avoid that bug by using a special workaround (which has been added in recent versions of Neat Video 4) but of course there may be situations when the workaround is not fully working. If you encounter that again, please create a small test case: a fresh new project with one or two clips and a minimum of effects, just sufficient to reproduce the problem. Please send that test project and source clips to our support (support [at] neatvideo.com) for analysis. If we can reproduce the problem then perhaps we can find a better solution or workaround.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jcrohio



Joined: 11 Mar 2016
Posts: 2

PostPosted: Sun Mar 13, 2016 12:51 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for the reply. I picked up on this bug in your forums but also saw the workaround you included with later versions of Neat. So was not sure if I was facing the same issue.

If this surfaces again I will send you the test case for analysis.

Again thanks
Jack
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group