Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

neat video won't render. Help!

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Flyboy



Joined: 16 Sep 2014
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 16, 2016 8:08 pm    Post subject: neat video won't render. Help! Reply with quote

Imac I-7
OSX 10.9.5 32 GB memory
Geoforce GTX 780 4096 MB
Premiere Pro 2015 with latest updates
Neat video 3.6

Clips won't render as a whole or individually that have neat video on them. This is a feature movie so sequences are very long and I'm under a deadline. Tried CPU only, GPU only, both together... nothing helps.

I'd appreciate any help. Thanks!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Sat Jan 16, 2016 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

What exactly do you mean by "won't render"? Please describe that in more details.

Is the problem reproducible in a fresh new test project with one short clip (please use the clip from the testkit)?

Before doing the test, please update the plug-in to the most recent build of v3.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mathewlisett



Joined: 28 May 2010
Posts: 56

PostPosted: Thu Jan 21, 2016 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

Does the render get so far and then fail even if you pre render.

if so, i cna tell you its an issue with one of the filters you have.

disable ALL but the first filter and render.

then when thats working, go and add the 2nd filter so on so fourth.

chances are that one filter cant work well with the rest and therefore really gets confused and forces the software to close down etc.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group