Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

installed Neat video does not work with edius
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Using Neat Video
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Thu Jul 30, 2015 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

In other words, Edius 8 on your computer does not see any third-party plug-ins. Is that correct?

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jjb



Joined: 23 Jul 2015
Posts: 6

PostPosted: Thu Jul 30, 2015 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

I have only 2 plugins installed.
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Thu Jul 30, 2015 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

You can add more to make sure the problem is general.

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jjb



Joined: 23 Jul 2015
Posts: 6

PostPosted: Fri Jul 31, 2015 6:46 am    Post subject: Reply with quote

I cannot believe it but I've solved the problem. By the way it wasn't the false 32bit versions nor the running antivirus software.
As I don't like to work in a German software environment in all previous EDIUS versions I've respectively deactivated the localize folder. With this I had my favored English environment. As expected I've done the same with EDIUS 8.
So during my several tests I've reactivated (renamed) the localize folder and lo and behold!! Vitascene V2 and NeatVideo 4 showed up in the effect folder. I have no idea why. The EDIUS forum will hopefully tell me the reason.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Using Neat Video All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group