Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Aftereffects cc2014, error in render

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Carlomacchiavello



Joined: 11 May 2015
Posts: 4

PostPosted: Mon May 11, 2015 5:42 pm    Post subject: Aftereffects cc2014, error in render Reply with quote

Situation
After cc 2014 Windows
Plugin 4.0.0
Footage is raw sequence and mov sequence.

Complex project where I have since 200 composition.
Plugin is applied to some footage on some composition, and in some adjustment layer in other composition.

When I try to render out composition WHERE I NOT HAVE PLUGIN APPLIED, after give me error in a windows with "neat video" title : cannot read resources!
It appear 4 times, when I press ok, start render ...
Any idea?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Mon May 11, 2015 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Please try to re-download and re-install the plug-in and then try to use it again.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group