Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Resolve Issues.

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dkitsov



Joined: 04 Mar 2012
Posts: 17

PostPosted: Wed Dec 04, 2013 6:40 pm    Post subject: Resolve Issues. Reply with quote

Hello, I am having issues using NV in Resolve 10 and now 10.1. Both during Previews and during the final render any clip that has NV applied to it seems to be randomly stepping back and forth through the frames. Resulting renders are not liniear in their frame positions. As in frame 5 may come after frame 8 etc. I am running a 3 GTX Titan setup
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Wed Dec 04, 2013 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Please download the current build of the plug-in (it is newer than one you downloaded earlier) and check if the problem is still reproducible.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
theorib



Joined: 07 Dec 2013
Posts: 1

PostPosted: Sat Dec 07, 2013 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

NVTeam wrote:
Please download the current build of the plug-in (it is newer than one you downloaded earlier) and check if the problem is still reproducible.

Thank you,
Vlad


Wonderful! I think it solved all the issues I was having. Will do some more tests.

By the way the new build only worked when I uninstalled the previous version and then installed the new one, otherwise installing on top was just the same.
Back to top
View user's profile Send private message
dkitsov



Joined: 04 Mar 2012
Posts: 17

PostPosted: Sat Dec 14, 2013 11:50 pm    Post subject: Reply with quote

NVTeam wrote:
Please download the current build of the plug-in (it is newer than one you downloaded earlier) and check if the problem is still reproducible.

Thank you,
Vlad


Thank you. Seemed to fix that issue
Back to top
View user's profile Send private message
jheiser



Joined: 15 Jan 2014
Posts: 1

PostPosted: Wed Jan 15, 2014 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, I also observed this issue. Downloaded the plugin yesterday and I'm running Resolve 10.0.2

Randomly skippen or dublicating frames. Is there a way to resolve this?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Wed Jan 15, 2014 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

Please close Resolve and restart computer, then re-download and re-install the plug-in. Then start Resolve, create a fresh new test project and check if the problem is reproducible.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
celldivision



Joined: 29 Jan 2014
Posts: 1

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 9:53 pm    Post subject: Render Dropps Frames with Neat? Reply with quote

When rendering (Deliver as Resolve calls it) Its as if Neat is holding up the render, as a result, frames random frames get dropped out of the render. I have rendered for a TIFF sequence and ProRes quick times numerous times all ending in the same unpleasing result. The plugin was working flawlessly I believe until I upgraded Resolve to 10.1. (Just proves the fact, never upgrade during a project!) I saw someone other people having the same issue on the forums. I am including a link so that you can see how a render looks. Also, I followed the instructions of quitting Resolve, re-installing Neat, Restart, try again. Which resulted in the same issue. Of course I am finished with my project and am trying to Render my final movie, so PLEASE HELP QUICKLY!!!!

Example of Choppy Render:
http://download.cell-division.com/Movies/TSC_1080_23976_.mov

Recreate Issue:
Import footage, create timeline with footage. Apply Neat plugin to footage through node. then Render. BAM! Sad If you disable the Neat Node (Select node, command D) and render again, it will be a perfectly smooth render.
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Wed Jan 29, 2014 10:01 pm    Post subject: Reply with quote

Please kindly see the very first note in the known issues page. I think you are observing exactly that problem.

The developers of resolve acknowledged the bug in Resolve 10.1 and said that it would be fixed in the very next update of Resolve.

Kind regards,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group