Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

No CUDA?

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
smidoid



Joined: 09 Jul 2012
Posts: 9

PostPosted: Sun Feb 24, 2013 10:43 pm    Post subject: No CUDA? Reply with quote

iMac 27" - no CUDA?

Neat Video 3.3; CUDA version 5.0.37

Any ideas? Been looking forward to CUDA acceleration for a while... :'-(

============
Quote:

Looking for NVIDIA CUDA-capable devices...
Failed to initialize CUDA driver.
If you use an NVIDIA card, please install the latest CUDA driver from NVIDIA.
Looking for AMD OpenCL-capable devices...
OpenCL initialized successfully.
Checking OpenCL GPU #1:
GPU device name is: GeForce GTX 675MX
This device is not supported
Check failed - will not use the device
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Mon Feb 25, 2013 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

Please download and install the latest CUDA driver for Mac.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
smidoid



Joined: 09 Jul 2012
Posts: 9

PostPosted: Mon Feb 25, 2013 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Vlad,

already on that version - I would upload an imagine of the control panel, but that won't tell you much more.

Anything else I can do?

=====

UPDATE:

Found a thread on the Blender forums that suggests Mac users have to install the CUDA Toolkit. http://www.blender.org/forum/viewtopic.php?t=25481&sid=81084f9f0f25705f93f1b6fa34d928a0

So I'm going to give that a go.

UPDATE 2:

Yeah - that's fixed it. The test to see if this is the problem was to run CUDA-Z for Mac OS.

Toolkit for others to use is located here: https://developer.nvidia.com/cuda-downloads
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Tue Feb 26, 2013 12:33 am    Post subject: Reply with quote

That is quite strange. CUDA should work correctly without the toolkit too, the driver alone should be sufficient. We will try to investigate that.

Thank you for letting me know.

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
smidoid



Joined: 09 Jul 2012
Posts: 9

PostPosted: Tue Feb 26, 2013 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

For what it's worth, Vlad, I read on the Blender posting that this is specific to MacOS - Linux and Windows are not affected.

It's always a pleasure to give something back though.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group