Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

losing registration & settings in nv for fcp

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Thu Sep 01, 2011 6:20 am    Post subject: losing registration & settings in nv for fcp Reply with quote

Hello.

Wanna say, the latest version of Neat Video for FCP loses my registration and my settings every time I start the plugin.

Anybody else?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Sep 01, 2011 8:02 am    Post subject: Reply with quote

Please contact support (support [at] neatvideo.com), we will try to help you.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Thu Sep 01, 2011 8:17 am    Post subject: Reply with quote

NVTeam wrote:
Please contact support (support [at] neatvideo.com), we will try to help you.

Thank you,
Vlad


I mailed it to your team.
/Library/Preferences there are two files. com.absoft.Neat Video FC.plist
and a lock-file.
In /User/Library/Preferences there's no such file you said.

I installed the Plugin to /Library/Plugins/FxPlug folder
via the installer instead of the applications folder because
I don't want it to be there in case of organization!

I've repaired my permissions and I've installed the plugin again.
But I install it at the same position mentioned above.
The problem is still there!

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Sep 01, 2011 8:21 am    Post subject: Reply with quote

valleo wrote:
I installed the Plugin to /Library/Plugins/FxPlug folder
via the installer instead of the applications folder because
I don't want it to be there in case of organization!

I've repaired my permissions and I've installed the plugin again.
But I install it at the same position mentioned above.
The problem is still there!

Please install it to /Applications instead. It is not supposed to be installed into FxPlug folder. The installer will add an alias there.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Thu Sep 01, 2011 8:26 am    Post subject: Reply with quote

Quote:

Please install it to /Applications instead. It is not supposed to be installed into FxPlug folder. The installer will add an alias there.

Thank you,
Vlad


I did it and the problem is still present!
No plist file in User/Library/Preferences created.
Back to top
View user's profile Send private message
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Thu Sep 08, 2011 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:

Please install it to /Applications instead. It is not supposed to be installed into FxPlug folder. The installer will add an alias there.

Thank you,
Vlad


I deleted all the files from /HD/Library/Preferences & User/Library/Preferences, from FxPlug and from Applications folder.
I did a permission repair and restarted my machine.
Reinstall into applications-folder - problem is still there!

I use Motion 5 and Final Cut Pro X.
Back to top
View user's profile Send private message
valleo



Joined: 17 Aug 2011
Posts: 50

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

Is there any solution at this time?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

Please contact support by e-mail.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
cthoma32



Joined: 29 Sep 2011
Posts: 2

PostPosted: Sat Nov 26, 2011 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Still happening for me but it won't even accept the rego number now....

Friggin security on this crap is a pain in the butt.

I think since the new motion it has only worked one time on one instance for me, reliability is a plus guys.....
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Sat Nov 26, 2011 12:29 am    Post subject: Reply with quote

This can be resolved. Please contact support by e-mail.

Thank you,
Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group