Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Premiere Pro CS5 on Mac

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jj_orange



Joined: 19 Apr 2011
Posts: 1

PostPosted: Tue Apr 19, 2011 1:44 pm    Post subject: Premiere Pro CS5 on Mac Reply with quote

Hello?
I have been using NeatVideo for a while with PC and had no problem with it.
Now I have switched to Mac, and still use Premiere Pro CS5 with NeatVideo, and am having an issue.
When I try to export timeline with Neatvideo effect, it seems to freeze at certain point. I can't quite figure it out exactly what causes it.
I have tested with shorter segment like less than 5 minutes, and it exported it fine. It's usually when it's longer than 10 minutes. I have reception or ceremony that are too dark, and apply the noise reducer more than 10 minutes.
It looks like a same spot when I repeatedly try via Media Encoder AND Premiere Pro itself to export (rendering is fine).
I have attached a couple of screen shots.
hope that helps.
Thanks!

JJ


Screen shot 2011-04-19 at 8.29.08 AM by jj_orange1, on Flickr


Screen shot 2011-04-19 at 8.29.15 AM by jj_orange1, on Flickr
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2238

PostPosted: Tue Apr 19, 2011 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

Is it perhaps a specific spot in the project timeline that causes rendering to stop? Did you try to render the parts of project separately, like initially the first half, then the second. If the second half still stops then divide it into two parts again and render them individually. Just to determine which spot in the project is causing the stop. Of coirse, this will only help if the spot it the same. If it stops not in some spot but whereever it is after certain amount of rendering then the cause may different. Then it would be useful to try to render one long clip and see if it always stops after certain amount of time.

It may be easier to check the project hypothesis first, so I recommend to try that first. Once the trouble spot is localized, we can look into specific settings used there. Perhaps there is something wrong with the footage (perhaps size, field order, etc.) that makes the filter stop working.

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group