Neat Video community Forum Index
www.neatvideo.com
Neat Video community
support - help - questions and answers - sharing experience and opinions - feedback - suggestions - backup contact
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Virtualdub HD-Video Monitor 1920x1200

 
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
phunkz



Joined: 22 Apr 2010
Posts: 2

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 12:57 pm    Post subject: Virtualdub HD-Video Monitor 1920x1200 Reply with quote

I can load the video in VDub, but when i load the NEATVideo-Config-Screen its outside the monitors boundaries, because its on the side of the sample screen box.
If i close this sample screen box. The NeatVideo Screen stays outside of the monitor and cant be reached for me. Its modal to vdub and replies to all clicks to vdub with a ping. I have to shot vdub down to get rid of the app.
Keystroke like "return" dont work for me already.

Any idea?

phunkz

PS: I've red in another thread that NV-vdub will be updated in the unknown future this year. I bought my licence half a year ago. Are the any options to upgrade my vdub-licence to Sony Vegas Pro 9.0 64bit without buying a full licence?
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 1:42 pm    Post subject: Reply with quote

Please try the following:
1) after opening the "Neat Video Configuration" window with the "Select a frame" window, press the Tab key on the keyboard three times: Tab, Tab, Tab;
2) press the Enter key once; this should open the main window of the plug-in; work in that window to configure the filter; in the end, press the Apply button in the toolbar of the plug-in;
3) press the Tab key once;
4) press the Enter key once.

After that, you should be back to VD Filters window.

Hope this helps,
Vlad

P.S. Please contact sales [at] neatvideo.com for information about possible discounts for other versions of NV. Thank you.
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
phunkz



Joined: 22 Apr 2010
Posts: 2

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the quick answer.
Unfortunally it does not work. Ive tried after that lots of tabs interupted by returns. But no luck.

Additional Information: Windows 7 home, 64 bit.
Back to top
View user's profile Send private message
NVTeam



Joined: 01 Sep 2005
Posts: 2237

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

Does your video card allows to make the desktop larger than the display resolution? Or can you enable a secondary display (even if there is no physical one) and extend your desktop there?

Vlad
_________________
Neat Video team
noise reduction for video and photos
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Neat Video community Forum Index -> Bugs, issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group